In de Coronaperiode zijn vrijwel alle concerten en reguliere werkzaamheden gestopt. Deze tijd heb ik benut om met een collega (zie Juten & Bouw) veel te experimenteren en te improviseren, en mij te bekwamen in nieuwe instrumenten (fluit & trommel, säckpipa en trekharmonica).

Nu ben ik - naast optreden - incidenteel beschikbaar als coach of ensembledocent. Op regelmatige basis leid ik het Ensemble Raumur, amateurensemble voor middeleeuwse muziek. 
 
Als zangeres, en/of muzikant en acteur en dansmuzikant heb ik gewerkt bij diverse gezelschappen (o.a. Sequentia Köln, Sarabande, Olim, Camerata Trajectina, Ensemble Corona, Griftheater, Nederlandse Operastichting). Ook was ik twee keer mee in een theatergezelschap op staatsbezoek met koningin Beatrix, naar Denemarken en Noorwegen). Daarnaast heb ik in eigen producties op veel plekken opgetreden als solist in binnen - en buitenland. (Institut Néerlandais te Parijs, Biblioteca Comunal te Horta, Azoren, Rijksmuseum Amsterdam, etc.)

Studie: luit en solozang aan het Sweelinck Conservatorium en Koninklijk Conservatorium, en verder koordirectie, diverse oude muziekinstrumenten, theater, dans, research in diverse plaatsen in Europa. 

Onderwijswerkzaamheden: doceren van luit en klassieke zang, docent stemvorming, docent zang bij B+C Leiden, dirigent bij veel koren en ensembles (o.a. delegatie van het Europees Luitorkest). Veel workshops en cursussen gegeven op het gebied van stemvorming, interpretatie oude muziek, ensemblespel (o.a. bij Huismuziek).  

  

contact